مدیرامور طیور جهاد کشاورزی استان اصفهان:
میزان تولید گوشت شترمرغ در ۹ ماهه امسال در استان حدود ۱۳۰۰ تن برآورد میشود ، اصفهان در تولید گوشت شتر مرغ رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.
صددر صد تولید گوشت شترمرغ در استان مصرف میشود و صادرات گوشت آن را به خارج از کشور نداریم ، اما صادرات جوجه شترمرغ به خارج از استان با میزان ۴۰ هزار قطعه را داریم.
فقدان صنایع تبدیلی محصولات شترمرغ یکی از مهمترین موانع رشد و توسعه این صنعت و همچنین یکی از مهمترین دلایل عدم صادرات محصولات شترمرغ به خارج از کشور است.