مدیرکل امور عشایر اصفهان با اشاره به این که بیمه‌گذاران فقط بیماری‌های خاص دامی را پوشش می‌دهند، گفت: ۱۶۰ هزار راس معادل ۱۶درصد از یک میلیون راس دام جامعه عشایری این استان بیمه هستند.

به طور معمول در مسیر کوچ از هر ۱۰۰ تا ۲۰۰ راس دام حدود پنج راس تلف می‌شوند بنابراین دام عشایر نیازمند بیمه خاصی است تا عشایر متضرر نشوند.

 

سالانه حدود ۱۱ هزار تُن گوشت قرمز توسط عشایر استان اصفهان تولید می‌شود.

 

وی با اشاره به کسری ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزار تُن کمبود گوشت قرمز در کشور تاکید کرد: تاکنون تولید هزار تُن از کسری گوشت قرمز کشور از طریق تولیدات عشایر در استان اصفهان محقق شده است.